5 SEDINTE – 200 Lei

REJUVANCE – Lifting Facial Natural
Fara seruri – Fara creme – Fara electricitate

Tehnica Rejuvance este o metoda manuala, complet naturala de tratament facial, care se bazeaza pe principiile fiziologice ale corpului si incurajeaza structurile fetei sa-si recapete vitalitatea. Nu se folosesc seruri, creme sau electricitate. Este o “atingere” delicata dar eficienta, care reintinereste si improspateaza fata, conferind simultan si o relaxare totala a corpului, o senzatie de euforie, asociata cu starea de bine.
Este o tehnica holistica, pentru ca se adreseaza corpului, mintii si sufletului. Rejuvance influenteaza simultan toate aceste trei nivele.

Efectele tehnicii Rejuvance la nivel fizic pot fi comparate cu cele ale unei operatii de lifting facial, dar fara riscurile si efectele secundare asociate:

• Calitatea pielii este imbunatatita: porii se inchid, toxinele se elimina prin stimularea sistemului limfatic, hidratarea este sporita, se obtine un grad ridicat de absorbtie la nivelul pielii, circulatia sanguina este incurajata;
• Liniile fine dispar, iar cele mai adanci se netezesc;
• Muschii isi recapata tonusul si elasticitatea;
• Umflaturile de sub ochi si cearcanele negre sunt mult ameliorate;
• Conturul fetei este mai bine definit.

Tehnica Rejuvance este o metoda de lucru asupra corpului, prin intermediul fetei, aducand si alte beneficii precum: disparitia durerilor de cap si a migrenelor, somn mai odihnitor, claritate a gandirii, stare de bine, profunda relaxare fizica si mentala, respiratie usoara, o mai buna functionare a articulatiei temporo-mandibulare, zambet destins.

Tehnica Rejuvance nu se recomanda in cazuri de diabet zaharat, sarcina, afectiuni dermatologice sau psihice severe, tratament injectabil cu “Botox” sau acid hialuronic.

Toata lumea se simte mai bine cu Rejuvance!

afis-terapeut-elena-stan-bowen-therapy