Dans modern
Lotus Sport Club

 

Scoala Copiilor Minardo este una dintre cele mai importante scoli de dans din Romania, cu o directie clara de dezvoltare, mediu prietenos si distractiv de lucru, o super echipa si proiecte importante de viitor.

Odata cu noul an, dam START la înscrieri în trupele de dans modern Mini si Juniori ale Scolii Copiilor Minardo. Sunt asteptati copii si adolescenti cu vârste cuprinse între 4 si 16 ani, care îsi doresc sa danseze, sa-si exprime sentimentele prin dans si sa transmita emotia traita.

Fie ca vor sa danseze contemporan sau liric, hip-hop sau street dance, toti copiii vor urca pe scenele nationale si internationale. Va asteptam si pe voi sa va alaturati trupei noastre de dans!

Anul acesta vom participa la numeroase competitii nationale si internationale, în care cei mai talentati si mai muncitori vor putea urca pe scena alaturi de copiii consacrati ai trupelor de dansatori Mini si dansatori Juniori.

Scoala Copiilor Minardo are in palmares 33 medalii de aur, 42 de argint si 58 de bronz, 8 premii speciale, 19 calificari în finalele competitiilor mondiale, 3 participari la finalele competitiilor mondiale (Croatia, Anglia si Portugalia), precum si reprezentatii în peste 40 de spectacole interne si internationale.

Sectia de Dans a Scolii Copiilor Minardo este coordonata de Camelia Neagoe, cu experienta de 6 ani in lucrul cu copiii mai mici sau mai mari, mereu vesela si pusa pe joaca.

Profesor de dans si coregraf, Camelia sustine cursuri de Dans Contemporan, Dans Liric (Lyrical), Dans de caracter, Dans Modern, Hip-Hop, Street Dance si Show-Dance pentru copiii înscrisi la Scoala Copiilor. Ea îsi doreste ca din coregrafiile realizate si antrenamentele efectuate împreuna, copiii sa fructifice toate învatamintele pentru a ocupa cele mai înalte trepte ale podiumului si sa se dezvolte personal.

Camelia este ajutata de Maria Anghel, care a iubit dansul de mica, tinând cont ca a început sa danseze la Palatul National al Copiilor înca de la vârsta de 4 ani. Ulterior, Maria a absolvit Scoala Populara de Arta, sectia Dans Contemporan, pentru ca în prezent sa fie studenta în anul II la UNATC – Facultatea de Teatru, Sectia Coregrafie.

 

Vrei sa te bucuri de implicarea în astfel de evenimente? Vino în trupa noastra de dans modern! Nu trebuie decât sa trimiti un email alexandru@scoalacopiilor.ro sau sa dai un telefon la 0722574674 pentru a afla cum ni te poti alatura.

Începând din acest an, în fiecare zi de vineri, între orele 19.30 si 21.30, antrenamentul de Dans modern se va desfasura la LOTUS SPORT CLUB (situat pe Strada Padesu nr. 2, lânga metrou Eroii Revolutiei). Va asteptam la dans!

Program:

Vineri: 19.30